Випускникам категорично заборонили вживати спиртні напої на випускних вечорах

Керівник санітарної служби Кременчука Сергій Кузьменко повідомив, що санлікарі здійснюватимуть суворий контроль за закладами громадського харчування, де проходитимуть випускні вечори. Він зазначив, що на продукти харчування та на страви, які подаватимуться під час відзначення цієї події, вводяться суттєві обмеження, тому святкове меню має бути обов’язково затвердженим.
Так, під час святкування дітям категорично забороняється вживати алкоголь. Крім того, не дозволяється подавати на стіл нарізні салати з майонезом та сметаною, млинці, вареники з сиром та м’ясом, консервовані страви, особливо, домашня консервація, кондитерські вироби з кремом, студень та заливні страви. Не можна готувати їжу і в домашніх умовах.
Крім того, Сергій Кузьменко зазначив, що керівники ресторанів та кафе, де випускники відзначатимуть свято, мають враховувати те, на яку кількість людей розрахований заклад, адже перевищення проектної потужності теж заборонено.
Головний ветеринарний лікар Кременчука Юрій Сливка наголосив, що продукти для святкового столу купувати потрібно лише сертифіковані та перевірені ветлабораторією.

Залишити відповідь